Pillants be ebbe az átlagos oviba, ahol három kedves kis állat is él. Linny, a tengerimalac, Ming-Ming kiskacsa és Tuck teki napközben egyszerű házikedvencként viselkedik, titokban azonban mindhárman nagyon különlegesek: amint a gyerekek hazamennek az óvodából, ők rögtön Csudalényekké válnak  A rettenthetetlenül bátor szuperhősök ilyenkor vágnak neki a nagyvilágnak, hogy képességeiket eg ítve segítsenek a bajba került állatkölykökön.

A Csudalények valójában nem rendelkeznek szuperképességekkel: erejük az összefogásban, a csapatmunkában rejlik. Tudják, hogy ha mindannyian a legjobb képességeik szerint küzdenek egy közös célért, akkor nem állhat előttük legyőzhetetlen akadály. Ettől Csudalények ők: az EGYÜTTMŰKÖ ÉS KÉPE ÉGE teszi őket azzá.      

      A csapat vezetője Linny, a hősies tengerimalac, aki semmitől sem fél, ha valakinek segíteni kell. Ő a legidősebb a Csudalények között, kedvenc étele a zeller.

Ming-Ming kiskacsa barátságos és magabiztos kis szárnyas. Nemrég tanult meg repülni, és bár túl magasra még nem tud emelkedni, a repülést mindennél jobban imádja. Ming-Ming   a figyelem közé ontjában lenni, lelkesedésében néha kicsit túlbuzgó is, így aztán gyakran túlszárnyalja ö agát.


Tuck teki egy nagyon érzékeny teknőcgyerek, ő a csapat lelke: minden élőlénnyel nagyon érzelmes viszonyban áll. Tuck mindenkit szívesen ölelget, és azt is nagyon  i, ha őt ölelgetik. A többiekhez képest nem kifejezetten üg , de kiváló úszó.

Az ovisoknak szóló Csudalények  egy igazán hel , vicces és újszerű sorozat, melynek minden epizódjában a három hős kisállat siet a bajban lévő állatkölykök segítségére. A kedves figurák, az egyedi történetek és a kellemes, igén  klasszikus zene kombinációjának köszönhetően a Csudalényeket biztosan hamar meg ik a kicsik       

Oldalmenü
Naptár
Szavazás
Milyen az oldal?
Nagyon szuper
Jónak jó
Nem a legjobb...
Rossz..
TÖRÖLD!